MS Lync og Cisco UCM sertifisert DECT telefoni?

Ønsker dere en høykvalitets trådløs telefoniløsning medCisco og Lync sertifisering? Da finnes Spectralink som gir deg valgfrihet ved å tilby både Cisco og Microsoft sertifiserte produkter!

Med DECT, IP-DECT og WIFI systemer tilbyr Spectralink markedets bredeste plattform for trådløs telefoni som er sertifisert for Microsoft Lync og Cisco Unified Call Manager.

Med åpne grensesnitt for integrasjon basert på åpne standarder er mulighetene for automasjon, alarmering og applikasjoner for blant annet retail, helse og industri mange.

Er ikke DECT en gammel og døende standard/teknologi?

DECT er en gammel standard, men den er hele tiden fornyet og utviklet og det kommer stadig nye forbedringer, snart kommer data og video over DECT, nye sikkerhets og smarthus løsninger basert på DECT og CAT-IQ med HD kvalitets lyd fines allerede så DECT’s død er sterkt overdrevet :-)

Hvorfor DECT telefoner, og ikke WIFI?

  • DECT er utviklet for tale, WIFI for data.
  • Bedre lydkvalitet.
  • Bedre funksjoner for handover.
  • Mindre støy i frekvensbåndet, DECT har et reservert frekvensområde.
  • Bedre batterikapasitet, DECT bruker mindre strøm en WIFI.

Men er ikke WIFI telefoner noe å satse på? WIFI telefoner har sine kvaliteter og det er en avveining som man gjøres før man går igang med installasjon, er wifi nettet godt nok? tilfredsstillende dekning, er wifi håndsett og AP testet og sertifisert? bra nok overlapping for handover? Ligger alt til rette fungerer WIFI utmerket.

WIFI og DECT har begge sine sterke og svake sider, og det er derfor ekstra viktig å ta en gjennomgang av bruk og omgivelser før man bestemmer seg for løsning!

Ta gjerne kontakt for rådgivning!

 

Spectralink Butterfly DECT
Spectralink Butterfly DECT

Mvh

Ørjan Wean

Produktansvarlig, Avikom Distribution AS

Tlf. 400 888 11 / www.avikomdistribution.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *